Crossdocking Oplossingen

Crossdocking verhoogt de snelheid binnen de supply chain. Doordat de voorraad steeds in beweging blijft vervalt de noodzaak van opslag. De kosten voor magazijnsystemen en transportsystemen wordt hierdoor sterk verminderd.

Wellicht bent u al eens gevraagd om uw goederen en bijbehorende documenten aan te leveren voor cross docking, maar heeft u geen voor uw bedrijfsgrootte geschikte oplossing kunnen vinden. Engies kan u helpen met op uw maat gemaakte software applicaties welke focussen op een eenvoudig gebruik en een correcte koppeling doormiddel van XML, JSON of CSV-bestandsuitwisseling met de EDI oplossingen van bijvoorbeeld Transus garanderen.

Tevens kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van applicaties waarmee u unieke Serial Shipping Container Codes kunt genereren en printen. Serial Shipping Container Code (SSCC) is een gestandaardiseerde internationale verzendcode die toeleveranciers in de vorm van een GS1 128 barcode kunnen aanbrengen op hun logistieke eenheden.
CSVXMLJSONSSCC

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u contact met ons op via ons contactformulier of via e-mail info@engies.nl.


engies BV

beter werken | beter produceren | beter renderen