Op weg naar de nieuwe outcome economy

Met de opkomst van de vierde industriële revolutie verandert de manier waarop waarde wordt gecreëerd in snel tempo. Het is niet langer genoeg om alleen nog te concurreren op producten en diensten; het leveren van voor uw klant meetbare resultaten wordt steeds belangrijker. Uw klant is steeds vaker op zoek naar ‘een gaatje in de muur’, en is niet langer op zoek naar het boortje.

Wij bieden u oplossingen om de effectiviteit van uw bedrijf te vergroten. Oplossingen met een hoog tot zeer hoog rendement op uw investering. Hiervoor ontwikkelen, bouwen en implementeren wij op maat gemaakte software, IoT en embedded oplossingen.

Wij zetten Industriële Internet of Things technologie in om uw waardeketen te verbeteren en om uw organisatie op te lijnen rondom innovatie en prestaties die er toe doen voor u, en uw klant. Om u een idee te geven van de oplossingen die wij u kunnen bieden, vindt u hieronder enkele praktijk oplossingen uit onze portefeuille.

Wij zijn klaar voor de toekomst en dragen actief bij aan de realisatie van Smart Industry. Wij beschikken over kennis die wij graag met u delen. Engies BV is sinds augustus 2018 trots ambassadeur van Smart Industry Nederland.

Crossdocking Oplossingen

Crossdocking verhoogt de snelheid binnen de supply chain. Doordat de voorraad steeds in beweging blijft vervalt de noodzaak van opslag. De kosten voor magazijnsystemen en transportsystemen wordt hierdoor sterk verminderd.

Ga door met lezen

Machine Monitoring | Digital Twinning

Engies IoTSense biedt u machine monitoring en digital twinning systemen voor diverse seriematige productieprocessen. Onze machine monitoring systemen helpen om inzicht te geven in de effectiviteit van uw productieproces en helpen u om de prestatie van uw productieproces inzichtelijk te krijgen en te verbeteren.

Ga door met lezen

Onze klanten